All for Joomla All for Webmasters
 • Energia solară
  Energia solară

  Disponibilă tuturor, fără costuri de achiziţie şi fără taxe!

 • Philro Industrial
  Philro Industrial

  Alternativa reală şi fezabilă în locul furnizorilor clasici de energie electrică!

 • Energia din surse regenerabile!
  Energia din surse regenerabile!

  Protecţia mediului şi independenţă energetică!

 • Philro Industrial
  Philro Industrial

  Soluţii energetice în avantajul consumatorului!

 • Calitatea şi fiabilitatea echipamentelor
  Calitatea şi fiabilitatea echipamentelor

  Criterii esenţiale pentru toate proiectele implementate.

 • Philro Industrial
  Philro Industrial

  Experiență și competență în serviciul clienților!

 

Panouri solare fotovoltaice – Energie verde zi de zi

”A cunoaște nu este suficient. Trebuie să punem în practică tot ceea ce știm. A ne dori nu este suficient. Trebuie să facem.” (Johann Wolfgang von Goethe)

 

Introducere în sistemele cu panouri solare fotovoltaice

În zilele noastre, tehnologia fotovoltaică reprezintă una dintre soluțiile cele mai convenabile prin care putem reduce din valoarea facturilor la energia electrică. Folosind energie verde, sistemele cu panouri solare fotovoltaice sunt în măsură să satisfacă orice necesitate energetică, de la uzul privat, până la cel comercial și chiar industrial.

Tehnologiile prezentului sunt departe de originile tehnologiei fotovoltaice. Acestea au avut ca punct de lansare anul 1839, când fizicianul de naționalitate franceză A.E. Becquerel descoperea efectul fotovoltaic.

Panouri solare fotovoltaice – Istoria unei pasiuni

Panourile solare fotovoltaice de la Philro Industrial sunt proiectate să vă furnizeze energie verde în cel mai sigur mod, pe întreaga durată de viață a instalațiilor, chiar și în prezența condițiilor ambientale nefavorabile.

Mai multe detalii despre oferta noastră, găsiți pe pagina Produse – Servicii.

Dacă la debutul din anul 1996, am ocupat ”rolul” de reprezentant al companiei Philips Waegetechnik GmbH (compania aparține grupului Sartorius), de-a lungul anilor de activitate, am reușit să ne impunem la nivel național. Astfel, într-o perioadă relativ scurtă, am ajuns să ne numărăm printre cei mai importanți furnizori de sisteme de cântărire.

Urmărirea tendinței pieței din acest sector, ne facilitează menținerea unei poziții privilegiate pe piața românească de referință. O astfel de recunoaștere este permisă de selecția atentă a produselor pe care le comercializam și distribuim, precum și a pachetului complet de servicii gândite și organizate în folosul clienților noștri.

Panouri solare fotovoltaice – Viziunea Philro Industrial

În momentul actual, consumul energetic al planetei înregistrează o creștere exponențială. Suntem convinși că umanitatea dispune de toate resursele și tehnologiile necesare pentru a reduce impactul asupra mediului pe care-l influențează. Toată această ”risipă” are drept consecință înmulțirea accentuată a emisiilor poluante.

Iată de ce considerăm că intră în atribuțiile companiei să se alăture profesioniștilor ce-și desfășoară activitatea în sectorul energiei solare, o energie verde, abundentă, regenerabilă, convenabilă.

Philro Industrial își îndreaptă propria strategie de marketing, cu prioritate, către calitate și satisfacerea clienților. Prin compania noastră, ideile devin proiecte, iar acestea, la rândul lor, se transformă în sisteme fotovoltaice. Totul se datorează inspirației, profesionalismului și pasiunii echipei Philro, orientate înspre un singur obiectiv: furnizarea de soluții fezabile şi fiabile.

Experiențele și competențele acumulate ne dau posibilitatea să facem față concurenței din sectorul fotovoltaic. Totodată, perfomanțele atinse, ne permit să oferim răspunsuri rapide și viabile solicitărilor dumneavoastră, ce au ca temă principală proiectarea și montarea sistemelor cu panouri solare fotovoltaice.

Nu este deloc întâmplător că firma a primit recunoașterea experților din domeniul energiilor regenerabile, în particular din sectorul energiei fotovoltaice. Compania noastră este considerată unul dintre furnizorii de top care comercializează și distribuie panouri solare fotovoltaice, precum și diverse echipamente indispensabile funcționării acestor sisteme.

Cu tehnologia fotovoltaică, orice spațiu de care dispuneți, se poate transforma într-un sistem energetic. Folosiți-vă de soluțiile concrete propuse de compania Philro Industrial!